De
Praktische info

Kledij Bestellen

UPDATE vanaf 2024 : William & Nicky nemen de taak van kledijverantwoordelijke over van Ann Heylen.

Voel je je al een Reetzweter en wil je er ook graag zo uitzien? Dat horen we graag. We hebben een hele collectie Reetzweters kledij ontworpen.

De Reetzweters zijn gekend voor hun gezellige sfeer, sportieve prestaties en zijn gemakkelijk herkenbaar aan hun ietwat gedurfde, eigenzinnige, stijlvolle kledij waarin je sportieve looks nog meer nog meer uiting komen.

We vinden het leuk om in groep herkenbaar te zijn en moedigen alle leden aan om in onze clubkleuren mee te rijden tijdens de clubritten.

Je kan op regelmatige tijdstippen kledij bestellen op onze webshop via de link https://reetzweters.kmoshops.be/

Deze webshop wordt enkele keren per jaar opengesteld. Het tijdstip wordt via whatsapp, facebook en het forum gecommuniceerd. Reken erop dat je na het afsluiten van de bestelling minstens zes weken dient te wachten op de levering van je kledij.

Sommige items worden in twee versies uitgevoerd: De golden eye versie is een basisversie met alle comfort van zweetafvoer en luchttoevoer. De black eye versie is een luxueuzere versie die eerder aanvoelt als een second skin (heel dun stofje, zeer geschikt voor warme dagen of zweterige beklimmingen).

Zit je in nood en kan je geen zes weken wachten? Neem dan eens contact op met William of Nicky, want misschien is er nog wat te vinden in de kleine stock-hoeveelheid.

Rekeningnummer: BE 5073 6023 7507 18

Verantwoordelijke: William & Nicky
info@dereetzweters.be