Terug

Het
Laatste Nieuws

Liefste Reetzweters, 

nu er tijdens de feestdagen – onder kerstboom of tijdens de voorbereiding van feesten en partijen – wat tijd is, kunnen we terugkijken op een mooi fietsjaar!

2023: de RZ rijden (én winnen) weer koersen, de RZ organiseren! – of het nu de bergentrip naar de Abruzzen, een Trois ballons weekend of een RZ-avond is. Ook de spinningklassen puilen uit en draaien beter dan ooit! Hiervoor een dikke merci aan: William, Ronny, Bart E, Nancy, Nancy, Yannick, Werner, Peeke, Ann & Geert GT, (in willekeurige volgorde, you know who you are!).

En daar stopt het niet, voor 2024 staat er een bergentrip in de steigers rondom de Mont Blanc, twijfel niet .. deze trip gaat (letterlijk) hoge toppen scheren! – Frans, Sven en Manu houden nog (heel even) een plaatsje vrij voor jullie. Inschrijven kan op:  https://dereetzweters.be/bergentrip-tour-de-mont-blanc-2024/

Dit gaat allemaal niet zonder actieve leden en daar hebben we er gelukkig heel wat van!

Met ingang van 2024 zijn er wat verschuivingen in het team dat de RZ mee helpt draaien, we noemen ze hieronder: 

Ann Heylen heeft ons eigenlijk allemaal gekleed vanaf dat we hebben leren fietsen, of iets later… vanaf het redesign van het RZ-tenue, dat kan ook. De wat nieuwere leden weten zelfs niet beter, voor hen is Ann de beschermheilige van een smetteloze RZ outfit! Denk daarnaast ook aan RZ Gabba, de hoodies en de jaarlijkse Bergentriptrui. We willen Ann hartelijk danken voor haar vestimentaire inzet over de afgelopen jaren en zullen het zeker niet zomaar voorbij laten gaan.  Ann heeft de kledingportefeuille inmiddels overgedragen aan Nicky en William die het aanspreekpunt zullen zijn vanaf 2024.

Ook in de sponsoring gaan we een fijne RZ-collega uitzwaaien, zonder dat hij stopt met fietsen overigens (!). Koen Evenepoel heeft zijn rol als sponsor makelaar/ funding wizzard volledig waargemaakt en vele nieuwe sponsors binnengehaald (zonder de oude sponsors te verliezen). Hierdoor kunnen we af en toe iets extra’s doen voor onze leden op de RZ avond, of bij een van de drinks, .. In 2024 gaat Maurits deze rol overnemen – we houden eerlijk gezegd ons hart vast – maar we hebben gelukkig een strenge penningmeester die een oogje in het zeil houdt. 😉

Komt er dan niemand bij, vragen jullie je misschien af? …. Zeker wel! We kennen allemaal het succes van ‘den drie’ ritten (ook op zondag), en het werd hoog tijd dat we weer een captain van den drie in ons midden kregen. En dat is gelukt! Nancy Rogmans komt het team versterken en zal de belangen van de groep 3 behartigen en natuurlijk de overall verbindende factor binnen de RZ blijven.  

Mocht je ook een handje willen toesteken om iets te helpen organiseren, laat het gerust weten (mag aan Maurits).

Tot snel op de fiets of op de nieuwjaarsborrel! 

Inschrijven kan op: https://dereetzweters.be/nieuwjaarsreceptie/

Jullie kapoenen: Esther, Nancy, Tim, Ronny, Danny, William & Maurits